Home Vas wc de colt
Vas wc de colt
Vas wc de colt PDF Imprimare Email
Vas wc de colt
Scris de mihaela86   
Vineri, 27 Mai 2011 07:52

Un vas wc de colt este acel vas wc destinat unor bai de dimensiuni foarte reduse. Pentru a economisi spatiu, un vas wc de colt este asezat intr-unul din colturile baii. In asa fel se creaza mai mult spatiu in baie. Un astfel de vas wc de colt este folosit in unele toalete din localuri, unde spatiul nu permite instalarea mai multor vase wc obisnuite.

Un vas wc mondial de colt poate fi amplasat si in toaletele publice portabile. In lume, un vas wc de colt este un vas foarte folosit in locuri publice: de exemplu parcuri, gradini zoologice, campusuri universitare etc. Amplasarea unui astfel de vas wc de colt nu cere ocuparea unui spatiu foarte mare.Un vas wc de colt pastreaza aceleasi caracteristici si elemente ca si un vas wc obisnuit. Un vas wc suspendat de colt economiseste mult spatiu. Exista si vas wc normal. De asemenea, un vas wc de colt poate fi asezat pe partea stanga sau pe partea dreapta a peretelui. Chiar daca este diferit de un vas wc clasic, un vas wc de colt este la fel de usor de montat si de instalat. Toate unitatile unui vas wc de colt (bazin, suport etc) sunt special create pentru colt.

Corpul unui vas wc de colt este frezat in dreptunghi, ceea ce face ca acesta sa se muleze perfect pe peretele vertical. Spalarea unui vas wc de colt este, de cele mai multe ori circulata. Un vas wc de colt poate fi clasic sau modern, ceea ce inseamna ca poate avea un design si functii speciale. Totusi, cele mai multe exemplare de astfel de vas wc de colt sunt clasice.Preturile unui vas wc de colt difera de la un model la altul. In plus, preturile unui vas wc de colt variaza si in functie de firma producatoare. Daca un vas wv de colt este fabricat de o firma de renume mondial, atunci preturile acestuia vor urca. Mai mult, un vas wc de colt poate avea preturi diferite in functie de functionalitati si caracteristici.

Ultima actualizare în Marţi, 03 Mai 2011 07:44
 


Sondaje

Preferati sa aveti rezervorul de apa pe vasul de wc?
 

Vizitatori Online

Avem 5 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com